14

Oddychová zóna a relax v zamestnaní. Načerpaj nové sily

V msg life Slovakia nezabúdame na zdravie a pohodu našich kolegov. Okrem pravidelných ovocných dní, masáží či fitka sme sa rozhodli vytvoriť tiež oddychovú zónu.

Sedavá kancelárska práca je náročná nielen pre našu chrbticu, ale aj psychickú pohodu. Vysoká miera sústredenosti či modré svetlo z displeja vyčerpáva naše telo aj myseľ. My v msg life Slovakia však myslíme na zdravie našich zamestnancov, a preto sme pre nich vytvorili oddychovú zónu v exteriéri, kde sa môžu zrelaxovať priamo počas pracovnej doby.

Šťastný a spokojný zamestnanec je zároveň aj kreatívny a produktívny pracovník. Túto rovnicu si plne uvedomujeme aj my v msg life Slovakia, a preto nezabúdame na zdravie a pohodu našich kolegov. Okrem pravidelných ovocných dní, masáží či útulného, ale slušne vybaveného fitka sme sa rozhodli vytvoriť tiež oddychovú zónu, ktorá našich zamestnancov vyláka na pár minút von od počítačov a užijú si tak dostatok slnečných lúčov a čerstvého vzduchu aj počas pracovnej doby.

Vhodná pre debatu i oddych osamote

Oddýchnuť si a načerpať novú inšpiráciu môžu v hojdacej sieti či pohodlných húpacích kreslách. Oddychová zóna msg life Slovakia je prispôsobená aj pre kávičkárov, ktorí si radi vychutnajú lahodnú, čerstvo praženú kávu mimo svojho pracoviska. Nachádza sa priamo za budovou, takže ju máme doslova na skok. Na novo vysadenom trávniku si môžu naši pracovníci pár minút poleňošiť a odreagovať sa s kolegami od práce, ktorá si často vyžaduje vysokú mieru koncentrácie.

V oddychovej zóne si môžu naši zamestnanci v pokoji vychutnať aj svoj obed na vonkajšom sedení alebo formou pikniku. Vďaka hojdacím kreslám si môžu v pokoji užiť  pár minút súkromia so svojou obľúbenou knižkou v ruke. Vyrušovať ich tu nebude ani nepríjemný dym z cigariet, ktoré sú v zóne zakázané. Kto má chuť, môže si dopriať aj krátku rozcvičku a ponaťahovať si svoje stuhnuté končatiny zo sedavej práce.

Skvelá káva v oddychovej zóne
Aj pár minút oddychu na vzduchu pomôže proti stresu

Okrem relaxu máme miesto aj pre šport

Okrem oddychovej zóny sa môžu kolegovia odreagovať aj počas masáže, či už relaxačnej, alebo fyziomasáže, ktorú vykonávajú šikovní maséri ochotní vždy poradiť, ako sa lepšie starať o svoje telo.

Pravidelné masáže v msg life Slovakia
Masáže ti pomôžu s úľavou pri bolestiach chrbta

Ak by sa však niekomu tento typ oddychu málil, vďaka nášmu fitku či MultiSport karte je možné doplniť endorfíny silovým či kardio tréningom, ktorý ti dobije energiu na ďalšie dni.

Telocvičňa v práci FITlandia
Zabehaj si na páse alebo si zaboxuj v našej telocvični

msg life Slovakia ponúka plno ďalších výhod. Každoročne organizujeme skvelý vianočný večierok a počas letných mesiacov radi splavujeme divokú rieku. Naši zamestnanci si radi užívajú aj adrenalín, preto si doprajeme i firemný laser tag či závody na elektrokárach.

V zimných mesiacoch zase radi posilníme svoju kondíciu hokejovým tréningom, aby sme na jar zvládli letné výlety na bicykloch. Ak ťa zaujali naše firemné benefity a rád by si sa stal súčasťou našej spoločnosti, pozri si naše najnovšie pracovné ponuky.

Prílohu väčšiu ako 4MB pošlite na
jobs.sk@msg-life.com

Pridaj sa k nám!

    *

    *

    Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35800780. Osobné údaje v rozsahu životopisu, žiadosti o prijatie do zamestnania, motivačného listu, resp. ďalších podkladov s Vašimi osobnými údajmi doplnených o prípadné poznámky z výberového konania sa budú spracúvať na účely výberového konania a vytvárania databázy uchádzačov pre budúce výberové konania vo vyššie uvedenom rozsahu po dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: jobs@msg-life.com alebo písomným oznámením na adrese prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracovanie osobných údajov založené na súhlase pred jeho odvolaním. Osobné údaje môže spracúvať aj prevádzkovateľom poverený sprostredkovateľ (poskytovateľ systému), spoločnosť recruitis.io s. r. o., Chmelova 357/2, 500 03 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 27508391. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete tu>.

    Voľné pracovné ponuky