15

msg News: Pomoc, darčeky aj dobrá vianočná nálada spolu s kolegami

Na záver roka si v msg life Slovakia popri povinnostiach dokážeme nájsť čas aj na zábavu. Záver roka je v msg life Slovakia vždy veľmi špeciálne obdobie. Hoci nás čaká veľa uzávierok a deadlinov, napriek tomu si vždy popri povinnostiach dokážeme nájsť čas aj na to príjemné. Príkladom je nielen tradičný vianočný večierok Weihnachtsfeier, ktorý sa bude môcť po dvoch rokoch uskutočniť prezenčne, ale aj akcia Mikuláš pre deti či Secret Santa. Pre našich kolegov sme na posledné týždne roka 2022 pripravili mnohé prekvapenia a tu je prehľad niektorých z nich.

Tak ako každý rok, ani tento sme nezabudli na malé potešenie pre naše ratolesti. Okrem mikulášskych dobrôt mali deti našich kolegov možnosť absolvovať maľovanie na tvár, tradičné dielničky a na záver sa stretli s Mikulášom, anjelom, ale aj čertom. „Pamätám si, keď sme túto akciu organizovali po prvý raz. Vtedy sme hostili približne 15-20 detí. Tento rok sme na mikulášske podujatie pripravili okolo 90 balíčkov. Aj to je ďalší z dôkazov, ako sa naša spoločnosť čoraz viac rozrastá. Každým rokom je o podujatia väčší záujem, a to nás teší,“ spomína na svoje prvé firemné akcie office manažérka Zuzka. Našich kolegov sme na Mikuláša zase potešili adventným kalendárom doplneným o krátky verš vyrobeným na mieru.

Počas konca roka však nemyslíme iba na našich kolegov alebo ich deti, radi sa zapojíme aj do rôznych dobrovoľníckych aktivít. V rámci novembra sme pri príležitosti Svetového dňa dobrosrdečnosti pomohli združeniu Cesta von, ktoré sa snaží pomôcť deťom z vylúčených komunít. Veríme, že sa im to podarí aj vďaka zásielke edukatívnych a senzorických hračiek, ktoré sme darovali projektu Omamy. V pomoci sme pokračovali aj počas decembra. Kolegovia mali príležitosť darovať krv či dokonca vzdať sa svojho vianočného darčeka v prospech vybranej organizácie.

Pomoc aj chorým a opusteným

„Kolegom dávame pred Vianocami možnosť vybrať si vianočný darček. Tento rok sme sa rozhodli do zoznamu zapojiť aj dobrovoľnícke spoločnosti. Tí, ktorí chcú pomôcť alebo si jednoducho nič zo zoznamu firemných darov nevybrali, môžu sumu za svoj darček venovať spoločnosti, ktorá sa stará o ľudí v núdzi, na nákup materiálnej pomoci určenej vojnovým utečencom, nevyliečiteľne chorým deťom či opusteným zvieratám. Pozitívne nás prekvapil početný záujem práve o dary pre dobrovoľnícke spoločnosti. Kolegovia venovali spolu 3500 eur. Spoločnosť msg life Slovakia sumu zdvojnásobila a 7000 eur tak poputuje do OZ Plamienok, Vagus, Útulok či pomoc Ukrajine,“ dodáva Dominika.

vianočné darčeky na stole pred logom msg life
V msg life obdarúvame zamestnancov deti a tých ktorí to potrebujú

Weihnachtsfeier po dvoch rokoch

Bratislavskú pobočku navštívil aj člen predstavenstva spoločnosti Robert Hess. Pri tejto príležitosti sme pre kolegov nachystali spoločné posedenie s vianočným obedom a rozdávaním vianočných darčekov. Nasledujúci deň sme zavŕšili oslavy najkrajších sviatkov v roku Weihnachtsfeier, alebo vianočným večierkom, v hoteli Saffron. Pre kolegov bol pripravený zábavný program, poďakovanie za ich vysoké pracovné nasadenie, lahodné občerstvenie ale aj Secret Santa, ktorý pomáha kolegom lepšie sa spoznať nielen medzi oddeleniami, ale aj pobočkami. Očakávaná vysoká účasť sa potvrdila a sálu zaplnili nielen kolegovia z Bratislavy, ale aj zo Žiliny a Košíc. Akciu sme si užili a už sa tešíme, čo nám prinesie rok 2023!

farebné balóny na podlahe sály, nazdobené stoly a vianočný stromček v popredí
Každoročný vianočný večierok msg life Weihnachtsfeier

Prílohu väčšiu ako 4MB pošlite na
jobs.sk@msg-life.com

Pridaj sa k nám!

    *

    *

    Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35800780. Osobné údaje v rozsahu životopisu, žiadosti o prijatie do zamestnania, motivačného listu, resp. ďalších podkladov s Vašimi osobnými údajmi doplnených o prípadné poznámky z výberového konania sa budú spracúvať na účely výberového konania a vytvárania databázy uchádzačov pre budúce výberové konania vo vyššie uvedenom rozsahu po dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: jobs@msg-life.com alebo písomným oznámením na adrese prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracovanie osobných údajov založené na súhlase pred jeho odvolaním. Osobné údaje môže spracúvať aj prevádzkovateľom poverený sprostredkovateľ (poskytovateľ systému), spoločnosť recruitis.io s. r. o., Chmelova 357/2, 500 03 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 27508391. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete tu>.

    Voľné pracovné ponuky

    Vyber si z pracovných ponúk a získaj bonus

    Pracovné ponuky
    Hr manažér mladá žena profilová foto