14

Hľadáme IT testerov s nemčinou do každej pobočky

Máš skvelé analytické a logické myslenie a vieš výborne po nemecky? Máme pre teba skvelú pracovnú ponuku! V msg life Slovakia vyvíjame softvérové aplikácie, ktoré na dennej báze využívajú popredné zahraničné poisťovacie spoločnosti.

Vďaka nim vedia rýchlo reagovať na neustále sa meniaci poistný trh. Tieto zmeny si vyžadujú plné nasadenie vývojového tímu a práve IT software tester je často veľmi rozhodujúcou, no mnohokrát podceňovanou súčasťou tohto reťazca.

Hľadá sa tester softvéru, ktorý sa pridá k nášmu tímu! Priprav si svoj životopis v nemčine a staň sa členom nášho tímu. IT tester s nemeckým jazykom má u nás dvere otvorené.

Čo je hlavnou úlohou IT testera?

Možno sa pýtaš, čo robí IT tester. Mnohí si predstavujú, že k testerovi sa dostáva takmer hotový produkt, ktorý treba „už iba otestovať“. Opak je však pravdou. Úlohou testera je simulovať správanie a myslenie klienta, uvažovať nad rôznymi situáciami, ku ktorým by mohlo dôjsť, realizovať podobné scenáre, ako aj navrhovať opatrenia, ako týmto chybám predísť a viesť o tom podrobnú dokumentáciu. Vyžadujú sa tu preto vysoká miera koncentráciezmysel pre detail a logické či analytické myslenie.

Podľa nášho IT test managera Paťa je tiež veľmi dôležité porozumieť súvislostiam v oblasti poisťovníctva a mať dávku zvedavosti aj chuť učiť sa nové veci. Viac informácií o tom s čím súvisí zamestnanie software tester, vrátane informácií ako zaujímavý môže byť plat software testera v závislosti od skúseností sa dozvieš na blogu venovanom testovaniu softvéru.

Špecialista a Konzultant tester v msg life Slovakia
Pre tvorbu projektovej dokumentácie je potrebný aj nemecký jazyk

Znalosti, bez ktorých sa u nás nezaobídeš

Naši klienti, ako aj zahraničné tímy, sídlia najmä v nemecky hovoriacich krajinách. Pre väčšinu našich pozícií je preto podmienkou veľmi dobrá znalosť nemeckého jazyka na úrovni (minimálne) B2. Nemčinu tester u nás využíva denne, ak si však IT tester bez skúseností s týmto jazykom, nič nie je stratené. Spoločnosť msg life Slovakia ponúka svojim zamestnancom množstvo firemných benefitov, medzi ktoré patria aj kurzy nemeckého jazyka, ktoré sa rátajú do pracovnej doby.

Okrem znalosti nemčiny je výhodou uchádzača tiež orientácia v IT oblasti či technické zameranie. Ak máš ochotu a schopnosť bez problémov sa zorientovať v problematike testovania a životného poistenia, neváhaj nám poslať životopis na pozíciu IT tester konzultant pre poisťovníctvo. Súčasťou tvojej práce bude aj príprava regresných testov. Čo robí IT tester nám prezradil náš kolega Peťo, ktorý je súčasťou tímu testerov od roku 2017.

Ak máš predošlé skúsenosti s testovaním softvéru a znalosti z oblasti neživotného poistenia, si vhodným uchádzačom na pozíciu IT tester automatizovaného testovania. Skúsenosti so SQL, XML, automatizáciou, JIRA, Confluence sú iba výhodou. Na týchto pracovných pozíciách sa však môžeš stretnúť aj s ďalšími programami, podobne ako náš software tester konzultant Lukáš, ktorý často pracuje s Eclipse, GIT, Putty, Jenkins, DBVisualizer a rôznymi porovnávacími programami ako BeyondCompare alebo DiffDog. Neváhaj nás kontaktovať aj v prípade ak si IT tester bez praxe. U nás radi privítame aj talenty ochotné učiť sa a neustále zlepšovať!

Získaj cenné skúsenosti ako IT Tester v msg life Slovakia

Priebežne hľadáme do našich tímov IT testerov pre automatizované testy.

  • Mzda pre túto pozíciu sa pohybuje od 1 800 EUR/mesiac + variabilná zložka mzdy vo forme pravidelných prémií a benefitov podľa personálnej a sociálnej politiky spoločnosti.
  • Konkrétny mesačný plat IT testera a jeho výška sa líši na základe tvojich skúseností a znalostí.
  • Máš možnosť pracovať na trvalý pracovný pomer či živnosť.
  • Nevyhnutné sú komunikačné schopnosti v nemeckom jazyku minimálne na úrovni B2.

Okrem testovania softvéru dostaneš postupne aj príležitosť ako IT test manager koordinovať celý proces, komunikovať a radiť sa s kolegami zo zahraničných tímov. V závislosti od situácie je tiež možné zúčastniť sa pracovných ciest do zahraničia, kde sa stretneš priamo s našimi klientmi a budeš ich viesť  procesom testovania či zavádzania našich produktov. Na zahraničné pracovné cesty chodia aj menej skúsení kolegovia, ktorí absolvujú časovo ohraničené školenie a podieľajú sa na projekte priamo u zákazníka. Už sa preto nepýtaj, kde hľadať prácu, kontaktuj niektorého z našich personalistov a zisti viac.

IT tester špecialista v msg life Slovakia
Konzultant IT tester komunikuje denne v nemeckom jazyku

Ako software tester konzultant pre poisťovníctvo máš príležitosť podieľať sa na vývoji našich popredných produktov, medzi ktoré patria napríklad msg.Insurance Suitemsg.Life Factory.  Systém, ktorý spracúva hlavné obchodné procesy je potrebné prispôsobiť požiadavkám klienta. Preto je dôležité vždy otestovať všetky jeho funkcie a reportovať výsledky testov priamym projektovým nadriadeným, napríklad test manažérom. Life Factory softvér zase spravuje poistný kmeň v oblasti individuálneho poistenia, ako aj v kolektívnom dôchodkovom zabezpečení. IT tester špecialista pre oblasť neživotného poistenia sa bude orientovať skôr na projekty týkajúce sa neživotného poistenia.

Prílohu väčšiu ako 4MB pošlite na
jobs.sk@msg-life.com

Pridaj sa k nám!

    *

    *

    Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35800780. Osobné údaje v rozsahu životopisu, žiadosti o prijatie do zamestnania, motivačného listu, resp. ďalších podkladov s Vašimi osobnými údajmi doplnených o prípadné poznámky z výberového konania sa budú spracúvať na účely výberového konania a vytvárania databázy uchádzačov pre budúce výberové konania vo vyššie uvedenom rozsahu po dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: jobs@msg-life.com alebo písomným oznámením na adrese prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracovanie osobných údajov založené na súhlase pred jeho odvolaním. Osobné údaje môže spracúvať aj prevádzkovateľom poverený sprostredkovateľ (poskytovateľ systému), spoločnosť recruitis.io s. r. o., Chmelova 357/2, 500 03 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 27508391. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete tu>.

    Voľné pracovné ponuky

    Vyber si z pracovných ponúk a získaj bonus

    Pracovné ponuky
    hr manažér mladá žena profilová foto