14

Hľadáme IT talent s nemčinou. Naštartuj s nami svoju kariéru v IT

Náš tím tvorí už viac ako 200 kolegov a neustále sa rozrastáme. Pokračujeme vo vývoji IT služieb, preto naďalej hľadáme . Medzi otvorené pozície patria aktuálne developeri, testeri a projektoví manažéri. Vieme, že niekedy je náročné vybrať si ideálnu pracovnú pozíciu. Aby sme ti rozhodovanie uľahčili, prihlásiť sa môžeš aj na pozíciu Talent. Stačí, ak nám pošleš životopis, odprezentuješ, na čo máš nadanie, a ak to bude možné, prispôsobíme ti ponuku na mieru. Získaj dokonalý IT job v jednej z IT spoločností na Slovensku ešte tento mesiac!

Nemecký jazyk je základ

Si talent v oblasti IT alebo poisťovníctva a k tomu ovládaš nemecký jazyk na komunikačnej úrovni? Potom tu je veľká pravdepodobnosť, že skvelo zapadneš do našej IT firmy a tímu. Neváhaj a pošli si k nám CV a motivačný list v nemčine. Predstavíme ti konkrétnu ponuku z našich otvorených pozícií, na ktorú by si bol vhodným kandidátom.

Keď však objavíme tvoj talent na niečo špeciálne, radi ti vytvoríme pracovné miesto upravené na mieru priamo pre teba. Nemusíš sa tak zamýšľať, kde hľadať prácu, ktorá by ti dokonale vyhovovala. Pýtaš sa, čo je talent? Pre nás každý kandidát, ktorý má nielen výnimočné znalosti, ale aj chuť a zapálenie pre prácu. Naši IT talent recruiteri podobné profily aktívne vyhľadávajú a radi si vytvárajú interný talent pool. Zaraď sa doňho aj ty a pridaj sa medzi najlepšie IT firmy v Bratislave.

Nemčinu u nás budeš potrebovať takmer dennodenne, ideálne ak sa jedná o business nemčinu. Preto je schopnosť aktívne komunikovať v nemeckom jazyku jedným z dôležitých predpokladov. Ak však cítiš, že máš v tejto oblasti medzery, vieme ti poskytnúť priestor na zlepšovanie sa prostredníctvom našich jazykových kurzov, ktoré absolvuješ počas pracovnej doby. Ideálne však je, ak si v minulosti nemčinu používal a potrebuješ si ju len znova pripomenúť. Určite sa ti zídu aj znalosti business angličtiny. Pre viac informácií neváhaj kontaktovať niektorého z našich IT recruiterov.

Každodenná komunikácia v nemeckom jazyku
U nás ťa čaká každodenná komunikácia v nemeckom jazyku

Hľadáme zamestnancov

Odštartuj s našou IT spoločnosťou kariéru v IT ako IT talent s nemeckým jazykom alebo IT talent s anglickým jazykom a získaj cenné skúsenosti a schopnosti, ktoré môžeš ďalej zúročiť. Predchádzajúce technické skúsenosti sú u nás výhodou, nie sú však nevyhnutné pre každú pozíciu. Plusom určite bude, ak už pri prvom kontakte s nami prejavíš nadšenie a záujem. Ten sa odráža aj vo všeobecných teoretických IT znalostiach alebo ovládaní jednoduchších technológií. Pre zaškoľovanie je dôležitá schopnosť rýchlo porozumieť problematike. Potenciál pre vstup do IT sveta spočíva v silnom analytickom myslení.

Predchádzajúca skúsenosť v oblasti poisťovníctva nie je u nás pri väčšine pozícií podmienkou. Určite sa však s touto oblasťou budeš, viac alebo menej, stretávať, keďže našimi klientmi sú popredné poisťovne ako napríklad Axa, Generali či Aegon. Dôležitá je najmä ochota a schopnosť zorientovať sa aj v tejto problematike. Skúsenosť alebo aspoň teoretické znalosti životného či neživotného poistenia sú v zaškoľovanom procese výhodou predovšetkým pre teba samotného.

Analytické myslenie a IT segment
Analytické myslenie je základom pre vstup do IT sveta

Záujem, motivácia, potenciál a zodpovednosť

Do práce chodíme radi a to, čo robíme, nás napĺňa. To je zároveň jedným zo základných predpokladov úspešného uchádzača. Motivácia napredovať je dôležitým faktorom, na ktorý sa zameriavame už vo výberovom procese. Ak k práci pristupuješ s prirodzeným záujmom, rýchlo sa tvoje nastavenie odrazí aj na výsledkoch. Takýto prístup vedie v konečnom dôsledku k obojstrannej spokojnosti – teba ako zamestnanca a nás ako zamestnávateľa. Motivovať ťa bude aj prístup rovnako nastavených kolegov. Príjemná atmosféra ťa tak doslova vtiahne a naštartuje tvoj skrytý potenciál.

Zo skúsenosti vieme, že tvoja osobnosť a smerovanie sú to, na čom sa dá stavať. To najdôležitejšie máš v sebe. Všetko ostatné sú len nástroje. Preto radi pomôžeme objaviť tvoj skrytý talent. Urob teda maximum pre to, aby si nám odprezentoval, čo v tebe je. Začni s prípravou životopisu, vďaka ktorému tvoj talent ľahko rozpoznáme. Zdvorilosť v kombinácii s otvorenosťou sú potrebné pre tímovú spoluprácu. Ak ti nie sú cudzie, máš príležitosť prejaviť ich už od začiatku výberového procesu. Musíme sa na teba vedieť spoľahnúť, preto sa nezaobídeš ani bez určitej miery samostatnosti a zodpovednosti.

Príjemná atmosféra v kolektíve msg life Slovakia
Príjemnú atmosféru v msg life Slovakia tvoria najmä naši milí kolegovia

Prílohu väčšiu ako 4MB pošlite na
jobs.sk@msg-life.com

Pridaj sa k nám!

    *

    *

    Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35800780. Osobné údaje v rozsahu životopisu, žiadosti o prijatie do zamestnania, motivačného listu, resp. ďalších podkladov s Vašimi osobnými údajmi doplnených o prípadné poznámky z výberového konania sa budú spracúvať na účely výberového konania a vytvárania databázy uchádzačov pre budúce výberové konania vo vyššie uvedenom rozsahu po dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: jobs@msg-life.com alebo písomným oznámením na adrese prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracovanie osobných údajov založené na súhlase pred jeho odvolaním. Osobné údaje môže spracúvať aj prevádzkovateľom poverený sprostredkovateľ (poskytovateľ systému), spoločnosť recruitis.io s. r. o., Chmelova 357/2, 500 03 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 27508391. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete tu>.

    Voľné pracovné ponuky