14

msg News: Rekonštrukcia, tímové akcie, spoločné obedy a práca Full Remote

Prečítaj si, aké výzvy nám prinieslo leto 2021 a aké zmeny sa udiali v msg life Slovakia.V lete býva u nás zvyčajne rušno, no toto leto bolo iné. Kvôli pandémii sme stále pokračovali v práci z domu a stretávali sme sa len príležitostne. Mnohé veci sa za ten čas zmenili, zrenovovali sme priestory spoločnosti a zmenili sme spôsob, akým vedieme pohovory. Viac ako rok sme boli s kolegami viac-menej iba vo virtuálnom kontakte, a preto nadišiel čas znova sa stretnúť a podporiť nášho tímového ducha. Usporiadali sme spoločné tematické obedy a rôzne tímové akcie. Prečítaj si, čo sa u nás zmenilo a aké výzvy nám prinieslo leto 2021.

Aj napriek tomu, že sme sa počas horúcich letných mesiacov dostali do priaznivejšej pandemickej situácie, rozhodli sme sa pokračovať v práci z domu. „Naši zamestnanci mali možnosť naďalej pracovať formou Home Office. Hoci sa situácia o niečo zlepšila, nechceli sme nič podceniť a ohroziť našich kolegov. Okrem toho sa ukázalo, že vieme ako tím efektívne pracovať aj na diaľku,“ hovorí Dominika, HR recruiterka. Aj to bol jeden z podnetov, prečo sa spoločnosť rozhodla prehodnotiť formu práce. Spoločnosť msg life Slovakia tak začiatkom septembra zaviedla flexibilnejší pracovný režim.

Režim práce formou Home Office a Full Remote

Aktuálne máme v našej spoločnosti zavedený Home Office, znižujeme tak riziko prenosu vírusu. Priestory kancelárie však naďalej zostávajú otvorené pre všetkých, ak zamestnanci potrebujú, môžu kedykoľvek naše pobočky navštíviť. Naša spoločnosť pri niektorých pozíciách zaviedla tiež Full Remote režim, ktorý je určený najmä pre zamestnancov cestujúcich do práce z väčšej vzdialenosti.

Home Office doplnil aj Full Remote režim
Vďaka Home Office a Full Remote práci naši vzdialení zamestnanci nemusia cestovať dlhé hodiny do práce

Renovácia pobočky v Bratislave

Práca z domu priniesla aj malé pozitívum – pustili sme sa do rekonštrukcie a začali sme renovovať priestory bratislavskej pobočky. „V budove na Hraničnej ulici prebiehala posledné mesiace rekonštrukcia firemných priestorov – obnovili sme chodby na všetkých piatich poschodiach, zmodernizovali sme toalety a sprchy, plánujeme aj obnovu kancelárskeho nábytku, aby sa zamestnanci po návrate do kancelárie cítili príjemnejšie“, tvrdí Zuzka, Office manažérka.

Pohľad na renováciu pobočky msg-life v Bratislave
V našej bratislavskej pobočke sme renovovali zasadačku chodby toalety a sprchy

Nové Full Remote pozície a benefity

Spoločnosť msg life Slovakia sa neustále rozrastá, aktuálne máme otvorených viac ako dvadsať pracovných pozícií. Novinkou je možnosť pracovať v režime Full Remote. Ide najmä o pozície v oblasti Java vývoja či poisťovníctva. Pohovory aj naďalej prebiehajú online formou, stačí sa prihlásiť prostredníctvom krátkeho formulára. Hoci noví zamestnanci budú pracovať najmä z domu, nebudú ukrátení o bohatý program benefitov. „Firemná posilňovňa, masáž, jazykové kurzy či oddychová zóna sú naďalej prístupné pre všetkých, ktorí majú o ne záujem,“ dodáva Zuzka.

Tímové akcie a spoločné tematické obedy

Počas letných mesiacov sme usporiadali sériu firemných podujatí a stretli sme sa s kolegami, ktorí pracujú v režime Home Office. „Naši kolegovia mali príležitosť absolvovať rôzne akcie ako napríklad Týždeň zdravia. Špeciálne pre naše kolegyne sme usporiadali Ladies week, počas ktorého mohli vyskúšať hodiny jogy, meditácie, maľovania či masáže,“ hovorí Zuzka. Adrenalín nám zdvihol rafting na divokej vode, wakeboarding aj akčné prestrelky počas laser tagu.

Záber ako kolegyne z msg-life maľujú počas ladies week
Počas Ladies week mohli kolegyne využiť svoju kreativitu na hodine maľovania

O spoločné podujatia bol zo strany zamestnancov veľký záujem a mnohé z nich mali aj pozitívnu spätnú väzbu, rozhodli sme sa preto niektoré akcie usporiadať aj počas jesene. „Vyznávači adrenalínu si prišli na svoje aj v októbri, keď sme sa zúčastnili závodov na motokárach či laser tagu. Kolegovia, ktorí aktuálne pracujú najmä samostatne zrazu museli tímovo spolupracovať, a to ich vzťahy ešte viac utužilo,“ dopĺňa Zuzka.

Zorganizovali sme spoločné tematické obedy v priestoroch našej oddychovej zóny, aby sme obnovili vzťahy na pracovisku a pripravili kolegov na čiastočný návrat do práce. Vychutnali sme si americký obed plný burgerov, ázijský obed s horami sushi či taliansky obed, počas ktorého sme si dali fantastickú pizzu. Spoločné obedy sme ozvláštnili aj vegánskymi pokrmami a kolegovia tak mohli vyskúšať aj zdravšiu alternatívu obľúbených jedál. Paradoxne, hviezdou tejto akcie boli práve vegan donuty.

Na jeseň sme sa po dlhšej dobe stretli opäť a v období hodov sme si pochutnali na čerstvej a chrumkavej husacine, samozrejme v OTP režime. Na mnohých akciách nechýbali ani naši najmenší, čomu sa veľmi tešíme.

Nové pracovné príležitosti aj pre teba

Okrem zaujímavých firemných akcií u nás pribudli aj nové príťažlivé pracovné ponuky. Zamestnať sa môžeš napríklad v oblasti testovania alebo vývoja softvéru, v oblasti matematiky či migrácie softvéru a projektového manažmentu. Neváhaj si pozrieť všetky naše pracovné pozície, ktoré ponúkame v režime Home Office aj Full Remote so skvelými benefitmi. Ak sa chceš dozvedieť o jednotlivých pozíciách viac, pripravili sme si pre teba popisy pracovných pozícií. Nezabudni takisto sledovať naše novinky v podobe msg News, ktoré slúžia ako newsletter. Čo nové sa u nás udeje a iné aktuality sa dočítaš v nasledujúcom vydaní msg News.

Pozri si pár foto z našich akcií

Prílohu väčšiu ako 4MB pošlite na
jobs.sk@msg-life.com

Pridaj sa k nám!

    *

    *

    Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35800780. Osobné údaje v rozsahu životopisu, žiadosti o prijatie do zamestnania, motivačného listu, resp. ďalších podkladov s Vašimi osobnými údajmi doplnených o prípadné poznámky z výberového konania sa budú spracúvať na účely výberového konania a vytvárania databázy uchádzačov pre budúce výberové konania vo vyššie uvedenom rozsahu po dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: jobs@msg-life.com alebo písomným oznámením na adrese prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracovanie osobných údajov založené na súhlase pred jeho odvolaním. Osobné údaje môže spracúvať aj prevádzkovateľom poverený sprostredkovateľ (poskytovateľ systému), spoločnosť recruitis.io s. r. o., Chmelova 357/2, 500 03 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 27508391. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete tu>.

    Voľné pracovné ponuky