14

msg insur:it – nová spoločná značka s dlhoročným partnerom

(Leinfelden-Echterdingen/Ismaning, 6. decembra 2021) – msg life ag a msg nexinsure ag už mnoho rokov úzko spolupracujú na spoločnom softvérovom riešení – msg.Insurance Suite. Tieto dve spoločnosti ale teraz posúvajú svoje úspešné partnerstvo na vyššiu úroveň. Odteraz budú msg life a msg nexinsure zdieľať novú spoločnú značku msg insur:it, čím podčiarknu svoju vedúcu úlohu poskytovateľa poistných produktov.

Obe spoločnosti majú od februára tohto roku spoločný manažérsky tím. Takéto efektívne riadenie spoločných projektov má potenciál priniesť synergický efekt pre všetkých zákazníkov.

msg insur:it bude poskytovať kompletný rad softvérových riešení pre poisťovne vo všetkých segmentoch s použitím najmodernejších java technológií. Platforma pokrýva a integruje všetky potrebné systémové komponenty pre poisťovníctvo. To z nej robí jedinečné komplexné riešenie na trhu a prvý holistický štandardný softvér pre všetky sektory poisťovníctva.

S viac ako 150 úspešne ukončenými projektmi pre popredné poisťovne na celom svete, ako napr. AXA, UNIQA a AEGON, s ročným obratom okolo 300 miliónov eur a takmer 2 000 expertmi má msg insur:it jedinečné odborné znalosti a výnimočnú úroveň kompetencií v oblasti štandardného softvéru pre poisťovne.

msg insur:it predstavuje kompetenčné centrum pre štandardný poistný softvér globálnej skupiny msg Group, ktorá generuje obrat takmer 1,1 miliardy eur a má viac ako 8 500 zamestnancov. Okrem ich novej spoločnej značky msg insur:it, msg life a msg nexinsure budú aj naďalej fungovať ako nezávislé právne subjekty.

O msg life a msg nexinsure

Ako súčasť medzinárodne aktívnej msg Group, patria msg life ag a msg nexinsure ag medzi popredné softvérové ​​a konzultačné spoločnosti pre európsky poistný sektor. Služby msg life siahajú od vývoja, implementácie štandardného softvéru a poskytovania poradenských služieb až po riadenie IT operácií (cloudové riešenia).

Skupina msg life má sídlo v Leinfelden-Echterdingen a kancelárie v Mníchove, Hamburgu a Kolíne nad Rýnom, jej dcérske spoločnosti sídlia v Holandsku, Rakúsku, vo Švajčiarsku, na Slovensku, v Slovinsku, Portugalsku a USA. V súčasnosti má viac ako 1200 zamestnancov, pričom na Slovensku zamestnáva viac ako 200 pracovníkov.

Skupina msg nexinsure má hlavné sídlo v Ismaningu pri Mníchove, svoje kancelárie má v Hamburgu, Chemnitzi a Passau a má viac ako 700 zamestnancov.

Viac informácií o msg insur:it nájdete na www.msg-insurit.com.

Prílohu väčšiu ako 4MB pošlite na
jobs.sk@msg-life.com

Pridaj sa k nám!

    *

    *

    Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35800780. Osobné údaje v rozsahu životopisu, žiadosti o prijatie do zamestnania, motivačného listu, resp. ďalších podkladov s Vašimi osobnými údajmi doplnených o prípadné poznámky z výberového konania sa budú spracúvať na účely výberového konania a vytvárania databázy uchádzačov pre budúce výberové konania vo vyššie uvedenom rozsahu po dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: jobs@msg-life.com alebo písomným oznámením na adrese prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracovanie osobných údajov založené na súhlase pred jeho odvolaním. Osobné údaje môže spracúvať aj prevádzkovateľom poverený sprostredkovateľ (poskytovateľ systému), spoločnosť recruitis.io s. r. o., Chmelova 357/2, 500 03 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 27508391. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete tu>.

    Voľné pracovné ponuky