15

msg News: Flexibilné pracovné miesta aj leto plné teambuildingov a zábavy

Letný program v našej IT spoločnosti bol bohatý. Užili sme si dobré jedlo, spoločné akcie a adrenalínové zážitky.

Horúce letné dni sme sa snažili našim kolegom spríjemňovať rôznymi podujatiami a aktivitami. Počas obednej prestávky sme pripravili chutnú grilovačku a sladké pauzy s množstvom dobrôt. Kalórie sme naopak spaľovali počas našich povestných adrenalínových teambuildingov. Kariérnou novinkou sú flexibilné pracovné miesta, ktoré ponúkajú možnosť pracovať tri dni z domu a dva dni zo zdieľaného miesta v kancelárii.

Na úvod tohto článku ťa vopred upozorňujeme, že pri jeho čítaní môžeš dostať veľkú chuť na jedlo, za čo sa ti úprimne ospravedlňujeme. Zdá sa, že u nás v msg life začína platiť, že tak, ako láska ide cez žalúdok, aj práca ide cez žalúdok. Aspoň tak to vyzerá na našom firemnom instagrame. Že nás tam ešte nesleduješ? Určite to rýchlo naprav.

Po veľkom úspechu spoločných raňajok a obedov sme sa rozhodli v tejto tradícii pokračovať aj počas leta. Ak to počasie dovolilo, zamestnanci z bratislavskej pobočky sa stretli v našej záhradnej oddychovej zóne a vychutnali si dobré jedlo, slnečné lúče a príjemné posedenie s kolegami, ktoré vždy dobre padne, najmä po náročnom a poriadne horúcom dni v kancelárii.

BBQ obed v bratislavskej pobočke
Počas BBQ obeda si prišli na svoje mnohí kolegovia

Po tematicky ladených obedoch sme stavili kartu na pravú letnú BBQ párty, čo ocenili mnohí milovníci mäsa, no rovnako si pochutnali aj vegetariáni a vegáni. Nezabudli sme ani na kolegov z košickej a žilinskej pobočky. Tí mali taktiež možnosť spríjemniť si pracovný čas chutným obedom v lokálnej reštaurácie.

Sladký júl a zdravý chrbát vďaka online cvičeniam

V práci sme sa za skvelé výkony pravidelne odmenili sladkými pauzami v rámci akcie s krycím názvom „Sladký júl“. V ponuke boli každý týždeň rôzne dobroty, ako osviežujúce nanuky a zmrzlina, úžasné donuty či lahodné cookies.

Aby sme vyvážili príjem kalórií a udržali si naďalej zdravý chrbát sme mali možnosť zacvičiť si online. Joga a cviky na zdravý chrbát sú dôležité nielen pre správne držanie tela, na ktoré negatívne vplývajú hodiny strávené za počítačom, ale aj pre kondíciu a bezchybnú životosprávu. Okrem sladkých dobrôt si kolegovia užili príjemný čas na záhradnej grilovačke, kde nechýbal ani stolný futbal.

Sommerfest a letné adrenalínové teambuildingy nesmú chýbať

Po dvoch rokoch pauzy sa mohol konečne uskutočniť náš firemný festival Sommerfest, ktorého história siaha až po vznik spoločnosti. Aj napriek tomu, že niektorí kolegovia boli počas leta na dovolenke, sa akcia naozaj vydarila. „Bolo to veľmi príjemné zase stráviť letný deň s kolegami a ich rodinnými príslušníkmi. Po dvoch rokoch sa spoločnosť rozrástla a účasť na Sommerfeste sa výrazne zvýšila. Na Staré koryto Dunaja pricestovali aj kolegovia z ostatných pobočiek a absolvovali rôzne akcie,“ opisuje kolegyňa Zuzka.

V rámci letného festivalu sme mali pripravené mnohé aktivity. Kolegovia tak mohli absolvovať rafting, surfovanie aj jazdu na skútri, člne alebo koňoch. Nechýbala ani penová šou či chutné občerstvenie. Mysleli sme tiež na kolegov, ktorí sa k nám nemohli pridať. Tí mali možnosť absolvovať iné adrenalínové teambuildingy ako Wakeboarding na Zlatých pieskoch či Lasertag.

Adrenalínové leto obohatila neformálna firemná opekačka na Kolibe, kde si kolegovia mohli vyskúšať prejsť trasu Lanolandu, ktorá bola po daždi naozaj náročná. Zaujímavé akcie chystáme pre kolegov aj počas jesene, kedy si znova plánujeme zasúťažiť v jazde na motokárach a zúčastniť sa splavu Dunaja.

V práci sme zaviedli viac flexibility

„Väčšina kolegov aktuálne pracuje na flexibilných pracovných miestach, čo znamená, že dva dni môžu pracovať z kancelárie a tri dni v týždni z domu. Je to spôsob, ako znova obnoviť pandémiou ochladnuté vzťahy a spoločne prísť na nové nápady či inšpirácie. Teambuildingy sú taktiež nenahraditeľnou súčasťou tohto procesu,“ hovorí Dominika.

Tiež chceš zažiť leto s msg life Slovakia? Hľadáš si flexibilnú a stabilnú prácu, ktorú si môžeš nastaviť podľa vlastných potrieb? V sekcii kariéra nájdeš najnovšie ponuky práce, tak neváhaj a poď pracovať do poprednej IT spoločnosti. Už onedlho sa aj ty môžeš pridať do našej msg life family a užívať si mnohé pracovné benefity.

Prílohu väčšiu ako 4MB pošlite na
jobs.sk@msg-life.com

Pridaj sa k nám!

    *

    *

    Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35800780. Osobné údaje v rozsahu životopisu, žiadosti o prijatie do zamestnania, motivačného listu, resp. ďalších podkladov s Vašimi osobnými údajmi doplnených o prípadné poznámky z výberového konania sa budú spracúvať na účely výberového konania a vytvárania databázy uchádzačov pre budúce výberové konania vo vyššie uvedenom rozsahu po dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: jobs@msg-life.com alebo písomným oznámením na adrese prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracovanie osobných údajov založené na súhlase pred jeho odvolaním. Osobné údaje môže spracúvať aj prevádzkovateľom poverený sprostredkovateľ (poskytovateľ systému), spoločnosť recruitis.io s. r. o., Chmelova 357/2, 500 03 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 27508391. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete tu>.

    Voľné pracovné ponuky