14

msg News: Teambuildingy, noví kolegovia, úspešná štafeta aj materiálna zbierka

Našou prioritou je tiež udržiavanie tímového ducha spoločnými akciami, kurzmi či obedmi.

Po dlhom období, v ktorom sme sa pasovali s prísnymi pandemickými opatreniami, sa mnohé spoločnosti i jednotlivci postupne adaptovali na nový normál. Potom však prišlo niečo, s čím nikto nerátal. Vojnový konflikt u našich susedov zasiahol aj spoločnosť msg life Slovakia, a preto sme ihneď reagovali zbierkou pre ľudí zasiahnutých touto situáciou. Našu pomoc budeme naďalej rozširovať nielen vďaka našim zamestnancom, ale aj za podpory materskej organizácie v Nemecku. Od nového roka sme tiež usporiadali niekoľko zaujímavých podujatí, ktorými by sme našim kolegom radi spestrili pracovný čas a zároveň im pomohli odreagovať sa v týchto náročných časoch.

Rok 2022 sa začal v msg life Slovakia v plnom prúde. Hoci naši kolegovia aj naďalej pracovali formou Home Office, personálne oddelenie sa im snažilo spríjemniť pracovný čas najrôznejšími akciami. V polovici januára si zamestnanci vyskúšali únikovú online hru, kde sa nielen odreagovali, ale si tiež precvičili spoluprácu v tíme, ktorá je pre našu spoločnosť mimoriadne dôležitá.

Zúčastnili sme sa tiež štafetového behu ČSOB Maraton. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že naši kolegovia z msg life Slovakia sú nielen IT špecialisti, ale aj milovníci športu. Potvrdzuje to aj ich umiestnenie sa v skupine víťazov. Do súťaže sa zapojilo 16 kolegov, a to dokonca aj naši pracovníci z Košíc. Športové podujatia podporujú nielen naše zdravie, ale aj tímovosť a vzťahy na pracovisku, čo je pre našu spoločnosť mimoriadne dôležité. Všetkým účastníkom srdečne gratulujeme ku skvelému výkonu!

Úspešná štafeta tímu msg life Slovakia
<em>Štafeta msg life Slovakia sa na ČSOB maratóne umiestnila na tretej priečke<em>

Pre umelecky orientovaných kolegov sme usporiadali kurz maľovania. Témou bol jarný dážď a napriek tomu, že niektorí pracovníci držali štetec a akvarelové farby po prvý raz v rukách, z dvojhodinového stretnutia vznikli naozaj vkusné umelecké diela.

Gurmánske špeciality i akčné tímovky

Koncom marca sme usporiadali aj dve adrenalínové teambuildingové aktivity – Laser Tag a bowling, o ktoré bol opäť veľký záujem. Ani počas chladných dní sme nezabúdali na chutné jedlo a pokračovali sme v našej tradícii spoločných obedov. Vysokú účasť mal Pizza day, ale aj Fresh lunch, kde sme si pochutili na exotických polievkach z ázijskej kuchyne a nechýbali ani špeciality ako poké, bao či rôzne vegánske lahôdky.

Záujem bol taktiež o kurz Namiešaj si svoj drink, ktorý sa dal absolvovať osobne aj online formou. Pri tomto online kurze sme kolegom zaslali profesionálnu výbavu barmanov priamo domov. Ôsmeho marca sme nezabudli ani na naše kolegyne a ich sviatok Medzinárodný deň žien. Malá pozornosť poslaná priamo ku každej domov, ako aj rôzne relaxačné aktivity v podobe masáží, meditácií či kvetinového workshopu spríjemnili našim zamestnankyniam pracovný čas.

Veríme, že i vďaka týmto podujatiam sa náš tím neustále rozrastá a naďalej aj bude. Len počas prvých troch mesiacov roka 2022 do našej spoločnosti pribudlo 13 zamestnancov, z toho 7 žien. V msg life Slovakia naďalej hľadáme nových kolegov a aktualizujeme náš zoznam benefitov tak, aby bol čo najatraktívnejší.

Zbierka na pomoc Ukrajine

Popri všetkých tých radostiach a príjemných aktivitách však nezabúdame na aktuálnu situáciu na Ukrajine. Pozorne sledujeme, čo sa deje u našich susedov a snažíme sa prispieť k pomoci ľuďom, ktorí museli zo dňa na deň opustiť svoje domovy.

Aj preto sa spoločnosť msg life Slovakia zapojila do materiálnej zbierky a zakúpila spacie vaky, karimatky, trvanlivé potraviny, príkrmy pre deti, drogériu aj hygienické potreby. Všetky tieto nevyhnutné prostriedky sme odovzdali charitatívnym organizáciám, ktoré ich doručia do tých správnych rúk. Jedno veľké poďakovanie patrí práve našim kolegom, ktorí sa finančnými či hmotnými príspevkami podieľali na tejto zbierke a ukázali tak, že napriek ťažkým časom dokážeme byť stále solidárni a ľudskí.

Hľadáš zaujímavú prácu v oblasti IT? Neváhaj a pozri si naše pracovné ponuky.

Prílohu väčšiu ako 4MB pošlite na
jobs.sk@msg-life.com

Pridaj sa k nám!

    *

    *

    Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35800780. Osobné údaje v rozsahu životopisu, žiadosti o prijatie do zamestnania, motivačného listu, resp. ďalších podkladov s Vašimi osobnými údajmi doplnených o prípadné poznámky z výberového konania sa budú spracúvať na účely výberového konania a vytvárania databázy uchádzačov pre budúce výberové konania vo vyššie uvedenom rozsahu po dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: jobs@msg-life.com alebo písomným oznámením na adrese prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracovanie osobných údajov založené na súhlase pred jeho odvolaním. Osobné údaje môže spracúvať aj prevádzkovateľom poverený sprostredkovateľ (poskytovateľ systému), spoločnosť recruitis.io s. r. o., Chmelova 357/2, 500 03 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 27508391. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete tu>.

    Voľné pracovné ponuky