14

Hľadá sa Business IT konzultant: Analýzy, vývoj konceptu aj testovanie softvéru

Úlohou Business Consultanta bude okrem iného aj vytváranie odborných konceptov a detailných zadaní, ktoré „ušijú” softvér na mieru požiadavkám klienta. Zisti viac o pracovnej ponuke.
Každý, kto pracuje vo vývojárskej spoločnosti, pozná tú obrovskú priepasť medzi softvérovými vývojármi a zákazníkmi. My v msg life Slovakia preto hľadáme niekoho, kto túto medzeru vyplní. Úlohou Business IT Consultanta bude okrem iného aj vytváranie odborných konceptov a detailných zadaní, ktoré „ušijú” softvér na mieru požiadavkám klienta.

Vyvinúť použiteľný a praktický softvér je métou pre každého vývojára. Vytvoriť však program, ktorý bude zároveň aj „user friendly“, je už o čosi náročnejšie. Najmä vtedy, keď sú očakávania klienta na jednej strane a práca vývojárskeho tímu na strane druhej. Tento komunikačný šum, ku ktorému dochádza v mnohých  spoločnostiach, sa snažíme eliminovať. Práve preto hľadáme vhodných kandidátov do našich pobočiek v Bratislave, v Žiline a v Košiciach na pozíciu Business IT Consultant a Business IT Consultant / migrácia v oblasti životného poistenia.

Čo bude tvojou úlohou?

Úlohou Business IT Konzultanta bude okrem úzkej spolupráce s vývojárskym tímom aj komunikácia a poskytovanie poradenstva našim zákazníkom. Úspešný kandidát bude mať možnosť viesť školenia, prezentácie či workshopy, ktoré klientom priblížia, ako narábať so systémom na správu zmlúv životného poistenia msg life.

Ešte predtým, ako sa softvér predstaví zákazníkovi, bude potrebné ho aj otestovať. Business IT Consultant by mal byť preto schopný vcítiť sa do potrieb klienta a analyzovať, čo treba na projekte ešte pred jeho odovzdaním vylepšiť. Kandidát by mal rovnako vedieť reagovať na otázky produkcie a orientovať sa v obchodných procesoch, procese integrácie či napojení softvéru na príbuzné systémy klienta.

Biznis konzultant ukazuje na tabuľu a prednáša svojim kolegom
Prezentácie a workshopy sú nevyhnutnou súčasťou pracovnej pozície

Nevyhnutné požiadavky

Vzhľadom na zahraničnú orientáciu našej spoločnosti sú pre pozíciu Business Consultanta potrebné/dôležité jazykové znalosti, tie sú však pre jednotlivé pobočky rozdielne. Dôvodom je nasadenie kandidátov na projekty pre rôznych zákazníkov.

  • Bratislava: požadujeme znalosť nemeckého jazyka na úrovni B2  alebo znalosť anglického jazyka na úrovni B2 a znalosť nemeckého jazyka na úrovni A2
  • Žilina a Košice: požadujeme znalosť nemeckého jazyka na úrovni B2-C1.

Rovnako dôležité je vzdelanie v oblasti matematiky, informatiky či poisťovníctva alebo príbuzných odborov na úrovni strednej alebo vysokej školy. Požadované sú aj znalosti a pracovné skúsenosti na pozícii Business Consultanta alebo tri a viac ročné skúsenosti s testovaním softvéru či poisťovníctvom. Vítaný je aj vzťah k IT oblasti.

Čo navyše získaš?

Okrem pravidelného finančného ohodnotenia spoločnosť msg life Slovakia ponúka svojim zamestnancom aj ročné a osobnostné prémie a odmeny pre dlhoročných pracovníkov.  Samozrejmosťou je aj flexibilná pracovná doba počas celého roka či päť dní dovolenky nad rámec zákona. Na konci roka sa navyše nášmu tímu radi poďakujeme dňom plateného voľna.

Spoločnosť ponúka aj veľa nefinančných benefitov. Medzi ne patrí napríklad štvrťročný príspevok na individuálne aktivity, rôzne IT školenia a online jazykové kurzy zadarmo či Multisport karta, ktorá ťa udrží vo forme. Spoločnosť zamestnancom v Bratislave ponúka aj vlastné fitness centrum, pravidelnú ponuku masáží, oddychovú zónu v exteriéri pobočky, teambuildingy, skvelé letné párty a vianočné večierky. Viac o firemných benefitoch sa dozvieš na stránke Kariéra.


Sedí tento popis práve na teba, alebo ťa zaujala pracovná náplň? Pozri si naše pracovné ponuky na pozíciu Business IT konzultant.

Prílohu väčšiu ako 4MB pošlite na
jobs.sk@msg-life.com

Pridaj sa k nám!

    *

    *

    Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35800780. Osobné údaje v rozsahu životopisu, žiadosti o prijatie do zamestnania, motivačného listu, resp. ďalších podkladov s Vašimi osobnými údajmi doplnených o prípadné poznámky z výberového konania sa budú spracúvať na účely výberového konania a vytvárania databázy uchádzačov pre budúce výberové konania vo vyššie uvedenom rozsahu po dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: jobs@msg-life.com alebo písomným oznámením na adrese prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracovanie osobných údajov založené na súhlase pred jeho odvolaním. Osobné údaje môže spracúvať aj prevádzkovateľom poverený sprostredkovateľ (poskytovateľ systému), spoločnosť recruitis.io s. r. o., Chmelova 357/2, 500 03 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 27508391. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete tu>.

    Voľné pracovné ponuky