21

Pomoc Ukrajine: Do humanitárnej zbierky sme sa zapojili finančne i materiálne

Vďaka zbierke na pomoc Ukrajine sme zakúpili potraviny, dojčenskú výživu, spacáky aj drogériu.

Situáciu u našich susedov si mnohí z nás nedokážu predstaviť do chvíle, kým nevidia zábery z miest postihnutých vojnou či rozhovory s tými, na ktorých životy má vojenský konflikt medzi Ukrajinou a Ruskom najväčší dopad. Každý dňom utečie z Ukrajiny čoraz viac ľudí v strachu o vlastný život a v nádeji, že za hranicami svojho domova nájdu útočisko. V msg life Slovakia sa preto usilujeme pomáhať nákupom hygienických potrieb, základných trvanlivých potravín a ďalších nevyhnutných vecí tým, ktorí to teraz najviac potrebujú.

V snahe podporiť Ukrajinky a Ukrajincov sa naši kolegovia spojili a znovu ukázali, že fungujeme ako jeden tím. My, ako msg insur:it, chceme prispieť vlastným dielom. Tento rok sme sa preto rozhodli, že celý ročný príspevok založený na zisku, ktorý je stanovený v podnikovej stratégii msg life, poskytneme charitatívnym organizáciám, ktoré zabezpečujú priamu pomoc obetiam nepochopiteľnej invázie na Ukrajine.

Vďaka vašej vynikajúcej práci a nášmu doteraz najsilnejšiemu zárobku môžeme vo vašom mene darovať 175 000 eur dvom organizáciám, ktoré poskytujú ľuďom v núdzi zúfalo potrebnú pomoc.

Okrem finančnej pomoci sme sa rozhodli prispieť aj materiálne. Preto sme v msg life Slovakia zrealizovali zbierku na pomoc obyvateľom Ukrajiny. Počas necelých dvoch týždňov sa nám spolu s kolegami podarilo vyzbierať dostatočné množstvo finančných prostriedkov na nákup trvanlivých potravín, základných hygienických potrieb a ďalších nevyhnutných vecí, ako sú deky, detské deky, spacie vaky a karimatky.

Zakúpili sme základné trvanlivé potraviny, kávy, čaje, instantné jedlá, detské výživy, dojčenské mlieka, kapsičky, hygienické potreby ako plienky, toaletný papier, zubné pasty a kefky, mydlá a dezinfekcie i príručné pohotovostné lekárničky a základné lieky.

Do zbierky sa zapojili aj zamestnanci msg life Slovakia

Pomôcť sa rozhodli i naši kolegovia, ktorí priniesli množstvo vecí osobne, za čo sme im nesmierne vďační. Spolu sa vyzbierali neuveriteľné tri palety materiálu. Celú zbierku sme následne odovzdali Bratislavskej arcidiecéznej charite, ktorá časť materiálov odoslala na akútnu pomoc ľuďom postihnutým vojenským konfliktom a druhú časť poskytla Ukrajinkám a Ukrajincom, ktorí prichádzajú na Slovensko.

Veríme, že situácia za našimi hranicami sa čoskoro zlepší a že naše donácie, či už finančné, alebo materiálne, pomôžu tým, ktorí to teraz najviac potrebujú a ktorí sa zo dňa na deň ocitli bez domova či strechy nad hlavou. Súcitíme s ukrajinským národom a sme odhodlaní pomôcť. Spolu pomáhame Ukrajine.

Prílohu väčšiu ako 4MB pošlite na
jobs.sk@msg-life.com

Pridaj sa k nám!

    *

    *

    Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je spoločnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35800780. Osobné údaje v rozsahu životopisu, žiadosti o prijatie do zamestnania, motivačného listu, resp. ďalších podkladov s Vašimi osobnými údajmi doplnených o prípadné poznámky z výberového konania sa budú spracúvať na účely výberového konania a vytvárania databázy uchádzačov pre budúce výberové konania vo vyššie uvedenom rozsahu po dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov je možné kedykoľvek odvolať na e-mailovej adrese: jobs@msg-life.com alebo písomným oznámením na adrese prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na spracovanie osobných údajov založené na súhlase pred jeho odvolaním. Osobné údaje môže spracúvať aj prevádzkovateľom poverený sprostredkovateľ (poskytovateľ systému), spoločnosť recruitis.io s. r. o., Chmelova 357/2, 500 03 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 27508391. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete tu>.

    Voľné pracovné ponuky